Eastborn Boxsprings en Matrassen

  Eastborn:
  Jij bent uniek, en dat zou je bed ook moeten zijn. Daarom maakt Eastborn uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings en kun je kiezen uit acht comfortabele matrassen. Stel je voor, een bed dat niemand anders op de wereld heeft. Hoe bijzonder is dat? Van materiaalkeuze tot kleur van afwerking tot techniek, in jouw stijl voor jouw perfecte slaaphouding. 100% Nederlands fabrikaat, al meer dan 60 jaar!

  Eastborn Goedemorgen Voordeel Weken:


  Eastborn Plain:
  Stel nu je Plain eenvoudig samen door een keus te maken tussen de 2 hoofdborden Regular of More, een vaste of verstelbare boxspring, matrassen in een White of Colour uitvoering, de 2 Plain topdekmatrassen, 7 kleuren stof en verschillende tijdloze poten. Word ook wakker met een lach! 

  Prijzen vanaf € 1.599,-


  Eastborn Jouw Bed:

  Met keuze uit verschillende modellen, kleuren, stoffen en poten, kan je zelf jouw bed samenstellen. Vergeet niet om je boxspringcombinatie af te maken met jouw persoonlijke comfort. Combineer eenvoudig met alle matrassen uit de Eastborn Matrassenseries, zowel de White als Colour uitvoering. Bovendien is een Eastborn boxspringcombinatie al verkrijgbaar vanaf € 1.995,-

  De collectie bestaat uit 4 Thema's:

  - Loft
  - Classic
  - Urban
  - Nordic

  Matrassen:
  Bij Eastborn worden de matrassen met de hand gemaakt, 100% Nederlands fabrikaat, echte ambacht. Omdat wij onze producten met de grootste zorgvuldigheid samenstellen bieden wij standaard 5 jaar garantie op onze matrassen. De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een probiotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt ontrekt aan jouw matras. Verkrijgbaar zijn de Plain en de Q-serie matrassen. Ook zijn de revolutionaire H-serie matrassen beschikbaar.

     Q-Serie matrassen:
  De Q-Serie staat voor ouderwets Eastborn en toch, door het nieuwe innovatieve materiaal ViVid-foam toe te voegen, vooruitstrevend als nooit te voren. Met dit nieuwe materiaal verblijden wij de slaapwereld met meer comfort dan ooit tevoren!
  Bij de ontwikkeling van de Eastborn matrassen uit de Q-serie hebben wij gekeken naar de verschillende slaaphoudingen en het ultime bedklimaat. Ben jij een zij-, buik- of rugslaper? Slaap je liever in comfortabel warm of een heerlijk fris bed? Hier vind jij jouw eigen, nieuwe Eastborn matras!
  Bekijk ook

  1273
  1273