Bedtextiel

  Bij sfeerhuis de Veluwe vindt u een ruim assortiment beddengoed.

  Dekbedovertrekken in verschillende uitvoeringen. Rustige kleuren of juist uitbundige prints, altijd ruim gesorteerd en overzichtelijk gepresenteerd in de winkel. Diverse merken als Heckett Lane, Beddinghouse, Riviera Maison, Venice, Studio Pip, Marjolein Bastin en Town & Country, dus met de kwaliteit zit het wel goed. 

  Om het bed extra te stylen hebben we ook een mooie collectie spreien in diverse kleuren, evenals een mooi assortiment sierkussens.

  Hoeslakens en moltons van Venice en Town & Country. Zowel jersey katoen als percal katoen verkrijgbaar voor matrassen en splittoppers. Ook waterdichte matrasbeschermers hebben we in diverse matrasmaten voorradig.

  Hoofdkussens hebben we in verschillende kwaliteiten en materialen. Uiteraard hebben we de Silvana Support kussens met latex neksteun, maar ook de kussens met natuurlijke vulling zoals wol, dons en kapok. Verder hebben we diverse synthetische kussens in verschillende formaten. Kom langs en laat u adviseren.

  Dekbedden zijn bij ons in wol, dons, katoen en synthetisch. Voor elke maat matras is er wel een dekbed te krijgen. Met de merken Castella, Ducky Dons, Silvana en Timzo heeft u in elk geval voldoende keuze.
                  


                  


                  


                  

  1274
  1274