Boxspringsets

  Wat is jouw woonstijl?

  Of jouw woonstijl nu klassiek of modern is, bij Eastborn is er altijd een boxspringcombinatie die bij jouw slaapwensen past. Bovendien kan je, jouw bed helemaal samenstellen naar eigen voorkeur. Vraag gerust GRATIS het Eastborn Lookbook aan om thuis op de bank (of lekker op bed) te oriënteren in de bijna eindeloze mogelijkheden.

  Ga jij voor de stijl classic, loft, urban of nordic?

  Actuele vormgeving, innovatief en betaalbare kwaliteit

  Innovativiteit, actuele vormgeving en betaalbare kwaliteit staan bij Eastborn hoog in het vaandel. In de Eastborn collectie vind je daarom altijd boxspringcombinaties volgens de laatste trends met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien worden alle boxsprings en matrassen in onze fabriek in Nederland vervaardigd, 100% Nederlands fabrikaat.

  Ontwikkelingen

  Naast de reguliere boxsprings, die zowel in vaste als verstelbare uitvoering verkrijgbaar zijn, hebben we ook extra dunne boxsprings met een totale hoogte van slechts 9 centimeter voor een extra moderne uitstraling. De dunne boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in vaste uitvoering en ideaal voor kleine slaapkamers.

  Samenstellen

  Met keuze uit verschillende modellen, kleuren, stoffen en poten, kan je zelf jouw bed samenstellen. Vergeet niet om je boxspringcombinatie af te maken met jouw persoonlijke comfort. Combineer eenvoudig met alle matrassen uit de Eastborn matrassenseries, zowel de White als Colour uitvoering. Bovendien is een Eastborn boxspringcombinatie al verkrijgbaar vanaf € 1.995,-

  Droombed

  Laat je alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat jouw droombed eruitzien?

  1297
  1297