H-serie matrassen

  Ontwikkeld voor mensen die graag fit en actief de dag doorgaan en dat begint bij de perfecte nachtrust.

  Drukverlagend slapen. Hier wordt vooral naar gevraagd door mensen met lichamelijke klachten. De traditionele traagschuim matrassen hebben een groot nadeel. Om de drukverlagende eigenschappen te krijgen en zich goed naar het lichaam te kunnen vormen neemt het traagschuim de lichaamswarmte op en houdt deze vast. Daardoor kan het onaangenaam warm worden in bed.

  Daar hebben we bij Eastborn de oplossing voor gevonden, de H-serie. De H staat voor Hybrid. De matrassen vormen zich snel en eenvoudig aan de contouren van je lichaam, waardoor je het gevoel krijg dat je zweeft. De matrassen zijn opgebouwd uit verschillende lagen die zorgen voor het drukverlagende effect. Als comfortlaag wordt Graph’In gebruikt, dit is exclusief verkrijgbaar bij Eastborn. Graph’In heeft niet alleen drukverlagende eigenschappen, maar zorgt ook voor ultieme ventilatie, warmte- en vochtregulatie. Ook is Graph’In te verkrijgen met een breeze finish voor extra verkoeling. Dit alles draagt bij aan een optimale nachtrust.

   

  Geniet van een optimale nachtrust

  De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2. Dit zorgt voor een optimale diepe slaap en je zult fitter ontwaken.

  De hoogte van de matrassen en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

  De matrassen zijn verkrijgbaar in white en colour.

  Bovendien ontvang je bij aankoop van een matras uit de H-serie een uitnodiging voor het invullen van ons klanttevredenheidsonderzoek, waardoor je één jaar extra garantie krijgt.

   

  1305
  1305