Salontafels

  Een salontafel is een veel gebruikte tafel in huis; het middelpunt in de woonkamer. Er is een groot assortiment salontafels beschikbaar voor de landelijke woonkamers. Of het nu gaat om romantisch landelijk of meer de stoere, landelijke stijl; bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’ hebben we voor elke woonkamer de juiste salontafel. Salontafels zijn er in het vierkant, rechthoekig en rond. Een leuke nieuwe trend is om een paar kleine tafeltjes te gebruiken in plaats van een grote salontafel. De tafeltjes zijn licht in gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Op deze manier kan je heel veel kanten op met salontafels.

  Merken

  Eleonora

  Het merk Eleonora heeft een groot assortiment tafels; eettafels, salontafels, bijzettafels en bartafels. De tafels van Eleonora zijn er in verschillende materialen: hout, staal of een combinatie van beide. De tafels passen binnen de verschillende stromingen van de landelijke woonstijl: romantisch, strak landelijk of meer stoer landelijk. De eettafels, salontafels, bijzettafels en bartafels zijn goed onderling te combineren. Ook is er een ruime keuze in afmetingen zodat er voor ieder huis een geschikte tafel van Eleonora te vinden is!

  Koopmans

  Koopmans heeft een ruim assortiment tafels: van eettafels tot salontafels en bijzettafels. Het fijne is dat veel tafels beschikbaar zijn in meerdere afmetingen, dus aan te passen aan de beschikbare afmetingen in uw huis. De tafels zijn onderling goed te combineren en passen in de diverse stromingen landelijke stijl: klassiek landelijk, romantisch landelijk of meer de stoer landelijke woonstijl.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte tafel. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de stijlen zijn de tafels goed met elkaar te combineren, bijvoorbeeld de eettafel met de salontafel. Ook zijn er kasten in dezelfde stijl te verkrijgen zodat u van uw interieur een kloppend geheel kunt maken.

  1239
  1239