Eettafels

  De eettafel is in veel huizen de centrale plek. Naast dat er aan wordt gegeten wordt er huiswerk gemaakt en wellicht werkt u er zelf aan. Er wordt veel tijd doorgebracht aan de eettafel en daarom is het belangrijk dat u er comfortabel aan kunt zitten. De grootte van de eettafel is afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal personen dat van de eettafel gebruik moet maken. Eettafels zijn er in het rechthoekig, vierkant en rond. Ronde eettafels zijn helemaal in! Qua stijl passen er veel soorten eettafels bij het landelijk wonen; geheel houten eettafels of met een industriële twist zoals stalen poten. Laat u inspireren door de vele soorten eettafels en kom langs om de mooiste eettafels in onze showroom te zien!

      

  Merken

  Eleonora

  Het merk Eleonora heeft een groot assortiment tafels; eettafels, salontafels, bijzettafels en bartafels. De tafels van Eleonora zijn er in verschillende materialen: hout, staal of een combinatie van beide. De tafels passen binnen de verschillende stromingen van de landelijke woonstijl: romantisch, strak landelijk of meer stoer landelijk. De eettafels, salontafels, bijzettafels en bartafels zijn goed onderling te combineren. Ook is er een ruime keuze in afmetingen zodat er voor ieder huis een geschikte tafel van Eleonora te vinden is!

  Koopmans

  Koopmans heeft een ruim assortiment tafels: van eettafels tot salontafels en bijzettafels. Het fijne is dat veel tafels beschikbaar zijn in meerdere afmetingen, dus aan te passen aan de beschikbare afmetingen in uw huis. De tafels zijn onderling goed te combineren en passen in de diverse stromingen landelijke stijl: klassiek landelijk, romantisch landelijk of meer de stoer landelijke woonstijl.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte tafel. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de stijlen zijn de tafels goed met elkaar te combineren, bijvoorbeeld de eettafel met de salontafel. Ook zijn er kasten in dezelfde stijl te verkrijgen zodat u van uw interieur een kloppend geheel kunt maken.

  1237
  1237