Krukken

  Aan een bartafel of keukeneiland is een kruk ideaal; om ’s morgens te beginnen met een kop koffie of om op een rustig moment de krant door te bladeren. Onze krukken zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als eetkamerstoelen dus onderling mooi te combineren. Erg handig zijn ook de verstelbare krukken zodat zowel kinderen als volwassenen er gemakkelijk gebruik van kunnen maken.

  Merken

  Eleonora

  Het merk Eleonora heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren. De diverse materialen zoals stof en leder zorgen dat de stoelen van Eleonora in diverse landelijke woonstijlen passen. Door de ruime keuze in kleuren past er in ieder interieur een Eleonora stoel. De stoelen van Eleonora zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Eleonora zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  Het Anker

  Het merk Het Anker heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren en passen in veel verschillende landelijke stromingen zoals klassiek landelijk, strak landelijk en romantisch landelijk. Zelf ervaren hoe de stoelen van Het Anker zitten? Kom langs in onze showroom om te ervaren welke stoel het beste bij u past.

  Koopmans

  Het grote assortiment stoelen van Koopmans zorgt ervoor dat er altijd de juiste stoel voor u te vinden is. Of het gaat om eetkamerstoelen of fauteuils; beide stoelen zijn er in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Al onze stoelen van Koopmans passen in een landelijk interieur; of het gaat om strak landelijk, klassiek landelijk of meer romantisch landelijk. De stoelen van Koopmans zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Koopmans zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  1259
  1259