Fauteuils

  Een fauteuil moet uitnodigend zijn om heerlijk in te gaan zitten met een goed boek. Ons grote assortiment fauteuils zorgt ervoor dat er altijd een fauteuil is wat past bij uw interieur. Zo zijn er grote fauteuils wat een echte eyecatcher is in uw interieur. Als u wat minder ruimte beschikbaar heeft zijn er ook kleinere fauteuils. Door voor een fauteuil te kiezen met een open karakter oogt een fauteuil wat minder groot en is een fauteuil ook voor een wat kleinere ruimte een ideale relaxplek. Een fauteuil is te verkrijgen in de materialen stof en leder. U kunt ervoor kiezen om een fauteuil aan te schaffen in dezelfde stijl als de bank of juist als tegenhanger in een geheel ander materiaal en stijl. Bij 'Sfeerhuis de Veluwe' zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

  Merken

  Eleonora

  Het merk Eleonora heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren. De diverse materialen zoals stof en leder zorgen dat de stoelen van Eleonora in diverse landelijke woonstijlen passen. Door de ruime keuze in kleuren past er in ieder interieur een Eleonora stoel. De stoelen van Eleonora zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Eleonora zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  Het Anker

  Het merk Het Anker heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren en passen in veel verschillende landelijke stromingen zoals klassiek landelijk, strak landelijk en romantisch landelijk. Zelf ervaren hoe de stoelen van Het Anker zitten? Kom langs in onze showroom om te ervaren welke stoel het beste bij u past.

  Koopmans

  Het grote assortiment stoelen van Koopmans zorgt ervoor dat er altijd de juiste stoel voor u te vinden is. Of het gaat om eetkamerstoelen of fauteuils; beide stoelen zijn er in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Al onze stoelen van Koopmans passen in een landelijk interieur; of het gaat om strak landelijk, klassiek landelijk of meer romantisch landelijk. De stoelen van Koopmans zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Koopmans zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  1257
  1257