Eetkamerstoelen

  Een eetkamerstoel moet comfortabel zitten en functioneel zijn. Bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’ is er een ruime keuze in eetkamerstoelen zodat er altijd een eetkamerstoel is die perfect bij u past. Zo zijn er eetkamerstoelen met en zonder leuning welke onderling ook goed te combineren zijn. Zo kunt u er voor kiezen om een paar eetkamerstoelen met en een paar eetkamerstoelen zonder leuning te plaatsen. Juist de diversiteit van verschillende eetkamerstoelen bij elkaar maakt een interieur speels en eigentijds. Binnen de landelijke woonstijl is er veel mogelijk qua materiaal eetkamerstoelen: houten eetkamerstoelen, stoffen of lederen eetkamerstoelen. Er is keuze genoeg bij 'Sfeerhuis de Veluwe'.

  Merken

  Eleonora

  Het merk Eleonora heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren. De diverse materialen zoals stof en leder zorgen dat de stoelen van Eleonora in diverse landelijke woonstijlen passen. Door de ruime keuze in kleuren past er in ieder interieur een Eleonora stoel. De stoelen van Eleonora zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Eleonora zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  Het Anker

  Het merk Het Anker heeft een groot assortiment stoelen; eetkamerstoelen, barkrukken en fauteuils. De stoelen zijn onderling goed met elkaar te combineren en passen in veel verschillende landelijke stromingen zoals klassiek landelijk, strak landelijk en romantisch landelijk. Zelf ervaren hoe de stoelen van Het Anker zitten? Kom langs in onze showroom om te ervaren welke stoel het beste bij u past.

  Koopmans

  Het grote assortiment stoelen van Koopmans zorgt ervoor dat er altijd de juiste stoel voor u te vinden is. Of het gaat om eetkamerstoelen of fauteuils; beide stoelen zijn er in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Al onze stoelen van Koopmans passen in een landelijk interieur; of het gaat om strak landelijk, klassiek landelijk of meer romantisch landelijk. De stoelen van Koopmans zijn ook goed te combineren met de andere meubels van Koopmans zodat uw huis een kloppend en eigentijds interieur krijgt.

  1258
  1258