Opbergkasten

  Opbergruimte is onmisbaar in elke huishouden. Het is fijn om aan het einde van de dag alle spullen op te kunnen bergen zodat er rust in huis ontstaat. Als u thuis werkt om uw werkspullen op te bergen of speelgoed van de kinderen, is het fijn dat het achter deuren op te bergen is. Met ons grote assortiment opbergkasten is er voor elk huis een geschikte opbergkast. Of het gaat om een kleine of grote opbergkast, een houten of stalen opbergkast, een geheel dichte of gedeeltelijk open opbergkast; bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’ heeft is de keuze meer dan genoeg in opbergkasten.

  Merken

  Eleonora

  Het assortiment kasten van Eleonora bestaat uit boekenkasten, dressoirs, ladekasten en opbergkasten. Door de verschillende stijlen kasten van het merk Eleonora is er voor elk huis met landelijke sfeer de juiste kast; of u nu houdt van een romantisch landelijke sfeer of een landelijke sfeer met een stoere twist. Binnen de diverse soorten kasten zijn er kasten met deuren en lades of kasten met een gedeeltelijk open structuur.

  Koopmans

  Het merk Koopmans heeft veel houten kasten in diverse maten. Voor elke huis met strak landelijke sfeer is er een mooie, praktische kast te vinden. Koopmans heeft diverse series woonprogramma’s waardoor verschillende soorten kasten mooi onderling te combineren zijn. De meeste kasten van Koopmans zijn voorzien van veel opbergruimte; de spullen die u niet in het zicht wilt hebben kunt u achter de deuren en lades verbergen.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte kast. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de verschillende landelijke stijlen zijn er boekenkasten, opbergkasten, dressoirs en ladekasten. De verschillende kasten zijn onderling goed te combineren.

  1247
  1247