Ladekasten

  Een ladekast in multifunctioneel inzetbaar. Een ladekast kan in veel verschillende ruimtes gebruikt worden; in de woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer of juist in de hal. Een ladekast biedt veel opbergruimte en kan gebruikt worden om spullen in te plaatsen die u niet in het zicht wilt hebben. Ook kunnen de lades gebruikt worden als organiser om uw spullen netjes en overzichtelijk te ordenen. Door de grote collectie ladekasten is er altijd een ladekast in ons assortiment wat perfect past bij uw interieur. Qua stijl kunt u kiezen voor een houten landelijk romantische ladekast of voor een meer stoer landelijke stijl een ladekast van hout gecombineerd met metaal.

  Merken

  Eleonora

  Het assortiment kasten van Eleonora bestaat uit boekenkasten, dressoirs, ladekasten en opbergkasten. Door de verschillende stijlen kasten van het merk Eleonora is er voor elk huis met landelijke sfeer de juiste kast; of u nu houdt van een romantisch landelijke sfeer of een landelijke sfeer met een stoere twist. Binnen de diverse soorten kasten zijn er kasten met deuren en lades of kasten met een gedeeltelijk open structuur.

  Koopmans

  Het merk Koopmans heeft veel houten kasten in diverse maten. Voor elke huis met strak landelijke sfeer is er een mooie, praktische kast te vinden. Koopmans heeft diverse series woonprogramma’s waardoor verschillende soorten kasten mooi onderling te combineren zijn. De meeste kasten van Koopmans zijn voorzien van veel opbergruimte; de spullen die u niet in het zicht wilt hebben kunt u achter de deuren en lades verbergen.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte kast. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de verschillende landelijke stijlen zijn er boekenkasten, opbergkasten, dressoirs en ladekasten. De verschillende kasten zijn onderling goed te combineren.

  1246
  1246