Dressoirs

  Een dressoir is een onmisbaar meubelstuk in uw interieur. Het is niet alleen een mooie eyecatcher maar ook een praktisch meubelstuk; een dressoir bevat namelijk vaak veel opbergruimte. Bovenop het dressoir is er voldoende ruimte om leuke sfeerhoekjes te creëren. Een dressoir hoeft niet alleen gebruikt te worden in de woonkamer maar is ook erg geschikt voor de keuken, eetkamer, slaapkamer of studeerkamer. Door de grote collectie dressoirs bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’ is er altijd een dressoir wat past bij uw interieur. Zo zijn er houten dressoirs, metalen dressoirs of dressoirs in een combinatie van beide materialen.

  Merken

  Eleonora

  Het assortiment kasten van Eleonora bestaat uit boekenkasten, dressoirs, ladekasten en opbergkasten. Door de verschillende stijlen kasten van het merk Eleonora is er voor elk huis met landelijke sfeer de juiste kast; of u nu houdt van een romantisch landelijke sfeer of een landelijke sfeer met een stoere twist. Binnen de diverse soorten kasten zijn er kasten met deuren en lades of kasten met een gedeeltelijk open structuur.

  Koopmans

  Het merk Koopmans heeft veel houten kasten in diverse maten. Voor elke huis met strak landelijke sfeer is er een mooie, praktische kast te vinden. Koopmans heeft diverse series woonprogramma’s waardoor verschillende soorten kasten mooi onderling te combineren zijn. De meeste kasten van Koopmans zijn voorzien van veel opbergruimte; de spullen die u niet in het zicht wilt hebben kunt u achter de deuren en lades verbergen.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte kast. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de verschillende landelijke stijlen zijn er boekenkasten, opbergkasten, dressoirs en ladekasten. De verschillende kasten zijn onderling goed te combineren.

  1245
  1245