Boekenkasten

  Van een boekenkast kun je een mooie eyecatcher maken in de woonkamer of keuken. Een boekenkast is ideaal voor het opbergen van boeken, maar ook erg leuk om decoratie in te zetten. Zo kun je met een boekenkast diverse stijlen creëren. Boekenkasten hebben we in veel verschillende maten zodat er voor elke woonkamer een geschikte boekenkast te vinden is. Zo zijn er grote boekenkasten met veel opbergruimte en boekenkasten met een meer open structuur zoals een boekenrek. Ook de diversiteit in kleuren en materialen zorgt ervoor dat er altijd een boekenkast is wat perfect past in uw interieur. Zoekt u een houten boekenkast, een metalen boekenkast of een boekenkast bestaande uit een combinatie van hout en materiaal? U vind het bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’.

  Merken

  Eleonora

  Het assortiment kasten van Eleonora bestaat uit boekenkasten, dressoirs, ladekasten en opbergkasten. Door de verschillende stijlen kasten van het merk Eleonora is er voor elk huis met landelijke sfeer de juiste kast; of u nu houdt van een romantisch landelijke sfeer of een landelijke sfeer met een stoere twist. Binnen de diverse soorten kasten zijn er kasten met deuren en lades of kasten met een gedeeltelijk open structuur.

  Koopmans

  Het merk Koopmans heeft veel houten kasten in diverse maten. Voor elke huis met strak landelijke sfeer is er een mooie, praktische kast te vinden. Koopmans heeft diverse series woonprogramma’s waardoor verschillende soorten kasten mooi onderling te combineren zijn. De meeste kasten van Koopmans zijn voorzien van veel opbergruimte; de spullen die u niet in het zicht wilt hebben kunt u achter de deuren en lades verbergen.

  Towerliving

  Voor elk type landelijk interieur heeft Towerliving de perfecte kast. De stijlen van Towerliving zijn ‘Romantisch & Landelijk’, ‘Stoer & Industrieel’, ‘Stijlvol & Klassiek’ en ‘Eigentijds & Functioneel’. Binnen de verschillende landelijke stijlen zijn er boekenkasten, opbergkasten, dressoirs en ladekasten. De verschillende kasten zijn onderling goed te combineren.

  1244
  1244