Eetkamerbanken

  Een trend op het gebied van eetkamers is om een eetkamerbank bij de eettafel te plaatsen. Het geeft een speels en eigentijds karakter aan uw interieur en een eetkamerbank biedt doorgaans plek aan meer personen dan aan stoelen naast elkaar te plaatsen. Onze eetkamerbanken zijn goed te combineren met de eetkamerstoelen zodat het eetkamer een mooi geheel vormt.

  Merken

  Eleonora

  Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige bank? Eleonora heeft diverse modellen banken van stof of leder welke uitstekend passen in een landelijk interieur. Ook de ruime keuze in eetkamerbanken zorgen ervoor dat uw interieur een passend geheel vormt.

  Het Anker

  De grote collectie banken van Het Anker zorgt ervoor dat er altijd een passende bank tussen zit met de juiste uitstraling voor u. Een bank van Het Anker brengt vorm en functie in balans; of u nu een stevige zit wilt hebben of een comfortabele zachtere zit. Maak uw keuze uit een bank van Het Anker en ervaar het gevoel van thuis na een dag werken of een dagje uit!

  Sit-Design

  De banken van Sit-Design zijn aan te passen aan uw eigen wensen, zoals formaat en kleur. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw bank er uit gaat zien en past deze altijd in uw interieur. 

  1267
  1267