Banken

  Een bank moet comfortabel zijn; een plek om fijn te kunnen zitten na een dag werken. Daarnaast moet een bank passen bij de rest van uw interieur en voldoen aan uw persoonlijke wensen. Materiaalkeuze is een belangrijk aspect; kiest u voor een stoffen bank of een leren bank? Bij de opstelling van een bank is veel keuze. Kiest u voor een rechte bank of een bank met hoekopstelling? De banken bij ‘Sfeerhuis de Veluwe’ passen in alle landelijke interieurs: romantisch landelijk, strak landelijk of stoer landelijk. Zelf ervaren hoe een bank zit? Kom langs in onze showroom in Kootwijkerbroek en ervaar welke bank het beste bij u past!

  Merken

  Eleonora

  Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige bank? Eleonora heeft diverse modellen banken van stof of leder welke uitstekend passen in een landelijk interieur. Ook de ruime keuze in eetkamerbanken zorgen ervoor dat uw interieur een passend geheel vormt.

  Het Anker

  De grote collectie banken van Het Anker zorgt ervoor dat er altijd een passende bank tussen zit met de juiste uitstraling voor u. Een bank van Het Anker brengt vorm en functie in balans; of u nu een stevige zit wilt hebben of een comfortabele zachtere zit. Maak uw keuze uit een bank van Het Anker en ervaar het gevoel van thuis na een dag werken of een dagje uit!

  Sit-Design

  De banken van Sit-Design zijn aan te passen aan uw eigen wensen, zoals formaat en kleur. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw bank er uit gaat zien en past deze altijd in uw interieur. 

  1266
  1266