Eastborn bestaat 60 jaar! – Sixty by Eastborn

  Speciaal voor ons Eastborn jubileumjaar hebben we een unieke boxspring combinatie ontwikkeld; Sixty by Eastborn.

  Het leven is één groot feest voor jou! Naast je werk, familie en sporten, draai jij je hand niet om voor een avondje stappen met vrienden. En ‘s nachts kom jij helemaal tot rust in jouw Sixty van Eastborn. Een boxspringcombinatie met een uniek 7-zone pocketveer systeem in zowel de boxspring als het matras. Dit biedt jouw de perfecte ondersteuning, of je nu op je zij of op je rug slaapt. Uitstekend ligcomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs in een retro jasje. Zo ben jij elke keer weer klaar voor een nieuwe dag vol avonturen!

  Een goudkleurig pootje

  Naast de keuze uit 2 hoofdborden en 9 kleuren stof kun je ook nog eens kiezen uit 12 verschillende bedpoten. Wij hebben in de grijze uitvoering gekozen om 1 goudkleurig pootje toe te voegen! Zo krijgt jouw bed een unieke styling! Het pootje is ook te bestellen bij de andere stofkleuren. Kortom: er valt veel te kiezen. Laat je daarom alvast inspireren door een kleine greep uit de mogelijkheden. Hoe gaat jouw droombed eruitzien?

  Sixty by Eastborn matrassen

  Alle Sixty matrassen zijn voorzien van hun eigen Advanced Pocketinterieur, dit zijn elektrothermisch nageharde veren die de duurzaamheid van jouw matras verhogen. Ze zijn allen afgedekt met een hoogwaardige Latex comfortlaag. De hoes is voorzien van Fresssh! fibre doorstikking voor een optimale ventilatie en Sensity behandeling voor een hygiënische en frisse slaapomgeving. Dit alles voor een goede ondersteuning en een heerlijke nachtrust!

  Prijzen vanaf € 2.795,-

  De boxspring combinatie staat nu in de showroom van Sfeerhuis de Veluwe.

  1308
  1308