Beddengoed

  Een dekbedovertrek maakt een slaapkamer helemaal af. Kiest u voor beddengoed in bonte kleuren met bijvoorbeeld een bloemenprint of gaat u meer voor een rustgevend overtrek in een kleur? De ruime keuze bij 'Sfeerhuis de Veluwe' maakt dat u van uw slaapkamer een droomkamer kunt maken.

  Merken

  Heckett & Lane

  De collectie beddengoed van Heckett & Lane wordt ook wel ‘inspiring bedlinen’ genoemd. De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig, maar ook ingetogen en rustgevend, stijlvol en eigentijds. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee de ontwerpers – die vaak de hele wereld over reizen om inspiratie op te doen – u willen inspireren. Inspireren om uw eigen slaapkamer die touch te geven waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Beddington

  De ontwerpen van Beddington zijn gebaseerd op de laatste trends en gemaakt van de beste materialen. Ze zijn geschikt voor zowel de moderne als meer de klassieke slaapkamer. Het bedlinnen van Beddington is gemaakt van kwalitatief hoog materiaal met degelijke afwerking zodat het lang meegaat.

  Van de Weerd bedtextiel

  Het bedtextiel van Van de Weerd bedtextiel past erg goed bij een landelijke slaapkamer. Of het nu gaat om een romantisch landelijke slaapkamer of meer een stoer landelijke slaapkamer; voor elke slaapkamer is er passend beddengoed waar u heerlijk tot rust kunt komen!

  1274
  1274